ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δυο θετικές δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν συμβασιούχους εργαζομένους στο ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και συγκεκριμένα αφορούν η μεν πρώτη εργαζόμενη στις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και η δεύτερη επί χρόνια εργαζόμενη μουσικό στη ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Κ.Ε.Δ.Α.


Το Πρωτοδικείο Αθήνας (το μεγαλύτερο της χώρας) με δύο σημαντικές πρόσφατες Αποφάσεις του διατάσσει την εργασιακή τακτοποίηση δύο εργαζομένων στο ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, αναγνωρίζοντας με δεσμευτικές Δικαστικές Αποφάσεις του ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Φορέων απασχόλησής τους.

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος των εργαζομένων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠ. ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο – Εργατολόγος εξήρε με σχετική δήλωσή του τόσο την ευθυκρισία των Ελλήνων Δικαστών ως προς τον τρόπο εφαρμογής της σχετικής Εθνικής και ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για την απασχόληση ορισμένου χρόνου, που έχει εφαρμογή και στους εργαζόμενους που προλήφθηκαν υπό τον μανδύα των αυξημένων αναγκών που ανέκυψαν με την πανδημία και οι οποίες λήγουν την 31η Μαρτίου 2022 με οριακές παρατάσεις τους όσο και την απόλυτα θετική στάση της Δημοτικής Αρχής.