ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ο Δημήτρης Περπατάρης με τον ιστορικό ηγέτη 
της Ελληνικής Αριστεράς Μανώλη Γλέζο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΙΔΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΠΟΤ κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ


curia.europa.eu
Είσοδος του κτιρίουΣεμινάριο για τις Ελαστικές Μορφές Απασχόλησης


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόταση που έκανε ο κ. Σύρρος Γ.  Νεκτάριος προς τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Λογιστικής όπου και εγκρίθηκε ομόφωνα με μέλη τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου κ.Γκίκα Γρηγόριο, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Λογιστικής κ.Γκανά Ιωάννη, την κα Αλίνα Χυζ, τον κ.Διακομιχάλη Μιχαήλ, τον κ.Μηλιτσόπουλο Κωνσταντίνο, τον κ.Αρνή Νικόλαο, τον κ.Χύτη Ευάγγελο και τους εκπροσώπους των σπουδαστών.

Το θέμα του σεμιναρίου Ελαστικές Μορφές Απασχόλησης ήταν ενδιαφέρον και αυτό φάνηκε από το κατάμεστο αμφιθέατρο του Τμήματος Λογιστικής καθ΄ όλη τη διάρκεια του, όπου πραγματοποιήθηκε.

Κατόπιν του σεμιναρίου ακολούθησε διάλογος όπου πήραν μέρος ο Προϊστάμενος του Τμήματος κ. Γκανάς Ιωάννης, το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό Κορρές Ιωάννης, Μπιτχαβά Αμαλία, Σύρρος Νεκτάριος και Τήκος Ευστάθιος και κυρίως οι σπουδαστές του Τμήματος όπου εξέφρασαν επιστημονικά τις απορίες τους αλλά και τις αγωνίες τους για το σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό τοπίο με ακέραια διατύπωση και έδωσαν σε εμάς τους μεγαλύτερους ιδέες από τα οράματά τους.


 Ο Δημήτρης Περπατάρης, ως εκλεγμένο μέλος της ΕΦΕΕ σε συνάντηση
με τον τότε Υπουργό Παιδείας Αντώνη Τρίτση
.