Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Ο ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ!!) ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ , ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.