ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ STAGE

ME ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ …5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ !!!! , ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ STAGE ΚΑΙ ΥΠΟ ΤOΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ» ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕI ΤO ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ (ΑΝ 1846/1951) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ: ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ!

ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΦΕΡΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΝ 8Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015!.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 (ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΚΔΟΘΕΝ ΤΗΝ 27Η.11.2009 !) ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ !

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ!