ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ HELIOSPHERA ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ


Το επίσημο site των εργαζομένων της
εταιρείας Heliosphera:http://heliospheraworkers.wordpress.com/
ΔΕΚΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ HELIOSPHERA ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ HELIOSPHERA. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ