Δ. Αιγάλεω: Δικαστική νίκη συμβασιούχων-Επιστρέφουν στις θέσεις τους ένα χρόνο μετά

Ορισμένοι από τους συμβασιούχους
με τον δικηγόρο τους Δ. Περπατάρη 
(Αναδημοσίευση από το aftodioikisi.gr)
Στις εργασίες τους επιστρέφουν οκτώ συμβασιούχοι –«παρατασιούχοι» του δήμου Αιγάλεω (Μάκης Κωστάρας, Δημήτρης Διαμάντης, Αθανάσιος Γεωργίου, Ανδρέας Ασλανίδης, Πασχάλης Τζήκος, Ανδρέας Χιωτάκης, Αργυρώ Χιωτάκη και Κώστας Κουρτίδης) μετά από σχετική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκτός εργασίας περίπου ένα χρόνο κέρδισαν κατά τη σημερινή εκδίκαση της κύριας αγωγής την άμεση επιστροφή στην εργασία τους έως την έκδοση της απόφασης. Τόσο από την πλευρά τους όσο και από την πλευρά τους συνηγόρου τους υπάρχει αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Να σημειωθεί ότι, όπως αφήνουν να εννοηθεί και στην ανακοίνωσή τους, όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο δεν υπήρξε καμία συμπαράσταση από την διοίκηση του νέου ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω με πρόεδρο τον αναπληρωτή γραμματέα της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γ. Τσούνη αλλά και οι εκπρόσωποί τους αποκλείστηκαν από το τη διοίκηση του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο μεγάλος αγώνας των συμβασιούχων (πρώην παρατασιούχων) του Δήμου Αιγάλεω σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αρχικά δικαιώθηκε για 8 εργαζόμενους.

Επιστρέφουμε, μετά από ένα χρόνο, στις εργασίες μας, ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ, βγάζοντας παράλληλα χρήσιμα συμπεράσματα, για το ποιος συμπορεύτηκε μαζί μας, ποιος μας στήριξε από την αρχή καθώς και ποιος επιχείρησε να μας διασπάσει.

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον επιβάλλουν την άμεση εκπροσώπηση των συμβασιούχων στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω με άμεση ενεργοποίηση του Αρθρου 5 Παρ. 2 του καταστατικού του Συλλόγου που εδώ και 1 χρόνο έχει μπει στον πάγο.

Ο πάγος θα σπάσει…. 
Δηλώνουμε παρόντες στις εξελίξεις!!!! 
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ 
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ