Επανατοποθέτηση του Δ. Χατζηγεωργίου στη Θέση του Διευθυντή Αθλητικών Προγραμμάτων της ΕΡΤ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΣΤΑ SITES ΚΑΙ ΣΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ Δ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ. 

πληρεξούσιοι Δικηγόροι αιτούντος : 
Β. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜ. ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ , Ι.ΣΚΟΡΔΙΑΛΟΣ


Αναταραχή στο αθλητικό της ΕΡΤ: Ανακλήθηκε η απόφαση για αλλαγή προϊσταμένου!
Αναταραχή προκλήθηκε στην αθλητική διεύθυνση της ΕΡΤ, καθώς ο διευθύνων της σύμβουλος, κ. Νίκος Σίμος υπέγραψε την ανάκληση της δικής του, προ ημερών, απόφασης για απαλλαγή των καθηκόντων της θέσης του προϊσταμένου απ' τον Δημητρη Χατζηγεωργίου και την ανάθεση της στον Βαγγέλη Ιωάννου.

Η ανάκληση της απόφασης δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα στη Διαύγεια και πλέον τις αμέσως επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην υπόθεση του προϊσταμένου.

Το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ειναι νομικής φύσεως.

Το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια αναφέρει: «Ανάκληση της με αρ. Πρωτοκ. 86ο/04-09-2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ/ΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 861/04-09-12 ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ/ΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/580261


Tο ΔΣ της ΕΡΤ, μας επιφύλαξε και μια έκπληξη. 
Ενέκρινε την επαναφορά στην ΕΡΤ της δημοσιογράφου κυρίας Χρύσας Αράπογλου. Η Αράπογλου, ήταν επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Μια δεύτερη έκπληξη αποτέλεσε η απόφαση του Νίκου Σίμου να ανακαλέσει την τοποθέτηση του Βαγγέλη Ιωάννου στη θέση του Δημήτρη Χατζηγεωργίου, ως διευθυντή αθλητικών προγραμμάτων.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο άδειασμα. Ο Χατζηγεωργίου, έκανε προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και τα κέρδισε!

πηγή: http://www.newsnow.gr/article/213293/stin-ert-kai-i-xrysa-arapoglou.html